## sanofi

## Optimizing care: Evolving outlooks in hemophilia care

AHAD-AP: Friday, 15th September, 13:00-14:00 ICT

| Timings                  | Title  | Speaker                 |
|--------------------------|--|-------------------------|
| 13:00-13:05<br>(5 mins)  | Welcome and introduction   | Alok Srivastava (Chair) |
| 13:05-13:15<br>(10 mins) | Reflection and progression: Exploring the evolving treatment landscape in hemophilia         | Renchi Yang             |
| 13:15-13:25<br>(10 mins) | Discussion: country-specific treatment landscape   | All                     |
| 13:25-13:35<br>(10 mins) | Looking ahead: Revisiting traditional targets of hemophilia therapies and treatment outcomes | Tadashi Matsushita      |
| 13:35-13:45<br>(10 mins) | A novel approach to care: Investigating the potential of rebalancing agents                  | Alok Srivastava         |
| 13:45-13:55<br>(10 mins) | Discussion   | All – led by the Chair  |